Gefeliciteerd! 
Voordat u uw gewonnen kavel(s) kunt ophalen of kunt laten opsturen, maakt u het factuurbedrag (kavelprijs vermeerderd met 5% opgeld) over naar NL52INGB0005979231  ten name van:  E. H. El Ghalbzouri. (Eigenaar Centjesveiling.nl) Vermeld hierbij het factuurnummer.

Hierna wordt de verkoper door ons op de hoogte gebracht van uw betaling, en in overleg met de verkoper krijgt u zijn of haar telefoonnummer en / of e-mailadres om zo tot afspraken te komen over het ophalen of de verzending.  Tevens kunt u ook (Koper en verkoper onderling) afspraken maken over de garanties (indien van toepassing) en herroepingsrechten enzovoorts.

Nadat de verkoper, en u, via  info@centjesveiling.nl of via WhatsApp : 06 51 90 50 33  hebben verklaard de gewonnen kavel(s) respectievelijk afgeleverd en opgehaald te hebben, ontvangt de verkoper zo snel mogelijk zijn of haar geld (Kavelprijs verminderd met 10% opgeld) op het door hem of haar nader op te geven rekeningnummer. 

In het kort: Het aankoopbedrag blijft bij de Centjesveiling.nl tot de goederen zijn opgehaald door de koper. Daarna wordt het geld op de rekening van de verkoper gestort.
Het kan dus niet voorkomen dat u voor uw spullen betaald, vervolgens niets toegezonden krijgt, of niets kan ophalen!


Website     :     www.centjesveiling.nl

E-mail       :      info@centjesveiling.nl

WhatsApp :     06 51 90 50 33