Gratis veilingen online, meldt u zich gratis aan!

Gratis veilingen online zijn er in veel verschillende vormen. Lang niet elke veilingsite is even helder en transparant over de manier waarop kavels geveild worden. Bovendien zijn ook lang niet alle online veilingen duidelijk over de kosten die u als bieder betaalt. Reden genoeg voor Centjesveiling.nl om gratis veilingen online een heel ander gezicht te geven. Op deze wijze wordt bieden weer leuk en spannend en valt er inderdaad weer een hoop voordeel te behalen.

Mee bieden op een kavel? Registreer vandaag nog!

Om mee te kunnen bieden op Centjesveiling.nl is het noodzakelijk dat u zich registreert. Dit registreren kost u natuurlijk helemaal niets, dat moge duidelijk zijn. Heeft u eenmaal een account aangemaakt, dan kan het spel direct beginnen. Bij verschillende andere gratis veilingen online kunt u niet direct meebieden. U moet vaak een aantal stappen doorlopen voordat u zich eindelijk kunt mengen in de strijd om een interessante kavel. Wij hebben er alles aan gedaan om het registratieproces zo kort en eenvoudig mogelijk te houden. U wilt namelijk maar één ding, en dat is zo snel mogelijk meebieden. Het kan immers maar zo zijn dat u te laat bent en dan gaat er een mooie kavel aan uw neus voorbij. Dit kan ons inziens uiteraard nooit de bedoeling zijn.

Gratis veilingen online, we spelen het spel zoals het hoort!

U kent vast die online veilingen wel, die de zogenaamde biedrobots toestaan. U kunt vraagtekens zetten bij de deugdelijkheid van deze veilingprocessen. De extra biedtijd na het behalen van het minimumbod in combinatie met de biedrobots zorgt er voor dat een bieder met een klein budget onmogelijk tussen deze 'biedrobotreuzen' komt!  Deze reuzen laten hun robots na sluitingstijd doorbieden zodat de prijs flink wordt opgedreven! 
Op Centjesveiling.nl doen we dat anders. Namelijk: -met of zonder biedrobot- wanneer de minimumopbrengst bereikt is, sluit de veiling onmiddelijk en wordt de laatste bieder als winnaar aangewezen, en deze gaat dan ook daadwerkelijk met de 'buit' naar huis!

Op deze manier geven we iedereen gelijke kansen en geven we iedereen de mogelijkheid om het spel van het bieden te spelen zoals één ieder het graag wil spelen.

Hier voegen we nog aan toe dat we ons houden aan de overige regels van het spel dat gratis veilingen online nu eenmaal is. Eén van deze regels is, zoals hierboven beschreven, dat we geen extra tijd hebben toegevoegd aan de looptijd van een kavel wanneer deze de minimumopbrengst heeft bereikt. Zo kunt u dus niet overboden worden, terwijl u in de veronderstelling verkeerde de kavel in de wacht gesleept te hebben. De timer op onze veilingsite stopt met tellen bij het behalen van het minimumbod.

Ook meebieden op de meest transparante gratis veilingen online website die er is? Registreer je vandaag nog……gratis natuurlijk!

Neem alvast een kijkje op onze gaming pagina, bijvoorbeeld.