Hoe werkt de unieke Veilingsite?

Op Centjesveiling.nl verlopen de veilingen makkelijker, transparanter en goedkoper !

Makkelijk : Bieden, en ook adverteren is kosteloos. Om te bieden moet u zich wel inschrijven. Om te adverteren is inschrijven niet nodig. U stuurt uw foto's en advertentietekst naar info@centjesveiling.nl of WhatsApp : 06 51 90 50 33  en wij plaatsen uw advertentie(s) op de website. Wel zo makkelijk!

Transparant : Wij geven graag openheid van zaken. Wij plaatsen uw kavel(s) zoals u dat wenst. En overleggen met u over de opbrengst voordat wij de veiling laten sluiten. Dat is transparantie!

Goedkoop : Nadat een kavel verkocht is, vindt er een verrekening plaats. Te weten: 10% opgeld van de opbrengst. Aan de koper vragen wij, naast de kavelprijs, 5% opgeld. Kavelprijs en opgeld zijn altijd inclusief BTW. U ziet. Wij zijn niet duur! U bent dus bij dit online-veilinghuis goedkoper uit bij het binnenslepen van de kavels.

Bent u bieder?

Wat leuk dat u mee wilt doen! Welkom op de centjesveiling.nl.

We gaan ook u erg blij maken. Meedoen is eenvoudig:

  1. Registreer als nieuwe deelnemer en log in
  2. Na registratie beschikt u direct over zeer veel credits om op kavels te kunnen bieden.
  3. Veiling gewonnen? Betaal de kavelprijs vermeerderd met 5% opgeld inclusieg BTW, en Centjesveiling.nl zorgt snel ervoor dat u de informatie krijgt over waar en hoe u uw gewonnen kavel(s) kunt ophalen of kunt laten verzenden.
  4. Stuur één of meer foto's van uw aanwinst, dan plaatsen wij het op onze winnaarspagina. Vinden wij leuk. Ook een review op onze Trustpilot pagina waarderen wij zeer! 

Bent u adverteerder?  Geen registratie nodig!

1.  Stuur uw foto's en advertentietekst naar: info@centjesveiling.nl of WhatsApp naar:  0651905033 

2. Centjesveiling.nl zorgt nu voor snelle plaatsing van uw advertentie.

3. Wanneer uw kavel door een bieder is gewonnen, ontvangt de winnaar van ons de factuur met de kavelprijs, na betaling van de factuur aan ons, ontvangt u, de verkoper, een bericht dat uw geld bij ons binnen is en in overleg met u krijgt de koper uw telefoonnummer en / of e-mailadres zodat u afspraken kunt maken met de koper over het ophalen van het artikel of het verzenden daarvan. Bovendien kunt u met de koper tot afspraken komen over de koopovereenkomst, herroepingsrecht enzovoorts.

Centjesveiling.nl is geen partij in deze, maar bemiddelt alleen in het veilen van kavels!   

 

Zorg wel voor goede en duidelijke foto's, breng de eventuele schade(s) ook in beeld, maak zoveel mogelijk foto's en omschrijf uw kavel zo goed mogelijk. Vermeld, indien van toepassing, de specificaties van het product.

Een goede omschrijving en goede foto's zorgen voor een snellere verkoop en voorkomen teleurstellingen op het moment dat een koper bij u voor de deur staat om zijn of haar gewonnen kavel(s) op te halen of te laten verzenden.

Vermeld in uw bericht wat uw beoogde bod is en tegen welke prijs uw artikel weg mag. Vermeld ook, indien van toepassing, met welk bedrag de kavelprijs na ieder bod steeds verhoogd moet worden. 

Vermeld in uw bericht alles waarvan u denkt dat het belangrijk is voor uw advertentie.

Uw advertentie is altijd gratis geplaatst. Verloopt niet voordat uw kavel verkocht is, u hoeft het niet 'omhoog te bellen', verdwijnt niet naar de achtergrond, maar is altijd vindbaar en zichtbaar voor het publiek.

Website   :     www.centjesveiling.nl

E-mail      :     info@centjesveiling.nl

WhatsApp :    06 51 90 50 33

 

                                                        Veilingsite "De Centjesveiling"

                                                                                                                                                                                         Ervaar het verschil !