Hoe werkt de unieke Veilingsite?

Op Centjesveiling.nl verlopen de veilingen eerlijker, vlotter en goedkoper !

Eerlijk : Dankzij het vooraf ingestelde minimumbod sluit de veiling onmiddelijk bij het bereiken van dit bod, komt er geen biedtijd bij en dan is de hoogste bieder dan ook meteen de winnaar. Wel zo eerlijk!

Vlot : Doordat er geen extra biedtijd is ingebouwd, sluiten de veilingen simpelweg eerder.

Goedkoop : Door de twee bovenstaande eigenschappen van dit online-veilinghuis bent u dus goedkoper uit bij het aanschaffen van producten.

Geen opgedreven prijzen!

De prijs wordt niet eindeloos opgedreven. Er is  een minimumprijs ingesteld en bij het behalen ervan sluit de veiling onmiddelijk! 

Heeft u het vooraf ingestelde bod uitgebracht? Dan komt er geen extra biedtijd bij, zodat u de hoogste bieder bent, en dit dan ook blijft, en dus de winnaar bent.  

Geen discussies, geen fratsen, geen praatjes, geen onduidelijke 'winvoorwaarden', geen gedoe!

De Centjesveiling.nl zal zorg dragen voor een gegarandeerde, en een snelle verzending van uw gewonnen kavel(s). Dit is onze verantwoordelijkheid naar u toe als klant en winnaar.

Hoge kortingen

Op Centjesveiling.nl koopt u producten met hoge kortingen. Alle deelnemers bieden namelijk mee met behulp van biedcredits. Bij ieder bod gaat er 1 biedcredit van uw tegoed af, en wordt de veilingprijs met 1 cent verhoogd. Gezamenlijk zorgen de deelnemers er voor dat de minimumprijs wordt behaald.

Meebieden?

Wat leuk dat u mee wilt doen! Welkom op de centjesveiling.nl.

We gaan ook u erg blij maken. Meedoen is eenvoudig:

  1. Registreer als nieuwe deelnemer en log in
  2. Koop biedcredits op Centjesveiling.nl. --->Nadat u ingelogd bent, klikt u op 'Dashboard' vervolgens op 'Biedpakketten'
  3. Selecteer een productveiling en bied mee.
  4. Betaalt u uw gewonnen veiling en het product wordt zo snel mogelijk verzonden.

Altijd prijs!

Ook als u uiteindelijk niet het hoogste bod heeft uitgebracht, kunt u het product kopen tegen winkelwaarde. De prijs is gebaseerd op winkelwaarde minus het aantal credits die u heeft ingezet om mee te bieden. Ideaal als u toch al van plan was het product te kopen! Voor meer informatie zie het onderdeel Bieden in de FAQ. 

Hoogste bod?

Gefeliciteerd! U hebt met hoge korting een fantastisch product gekocht. Stuur ons een foto met uw product en ontvang gratis Centjesveiling-biedcredits.

 

Website   :     www.centjesveiling.nl

E-mail      :     info@centjesveiling.nl

 

 

                                                        Veilingsite "De Centjesveiling"

                                                                                                                                                                                         Ervaar het verschil !