Veilingsite "De Centjesveiling", onderscheid zich van andere veilingsites door onder andere het verloop van de veilingen totaal anders in te richten. 

De Centjesveiling constateerde dat er grote onvrede heerst over de manier waarop de meeste veilingsites de veiling organiseren. 

De Centjesveiling besloot daar op in te spelen door ten eerste het adverteren zo laagdrempelig mogelijk te maken. 

Om te adverteren hoeft u slechts uw foto's en advertentietekst te sturen naar:  info@centjesveiling.nl . Of te WhatsAppen naar :  06 51 90 50 33  
Om te kunnen adverteren is geen inschrijving nodig. 

Uw advertentie blijft altijd zichtbaar, vindbaar en verdwijnt niet naar de achtergrond. Adverteren is kosteloos en u hoeft uw advertentie niet 'omhoog te bellen' of iets in die geest.

Op Centjesveiling.nl houden wij niet van onaangename verrassingen en ook niet van de spreekwoordelijke adders onder het gras.
Op Centjesveiling.nl houden wij van gemak, transparantie, duidelijkheid en eerlijke prijzen.

Adverteren is volledig kosteloos. Pas als u uw kavel verkoopt betaalt u daarover 10% opgeld inclusief BTW.  Opgeld wordt verrekend met de kavelprijs. Meer info.

Bieden is ook volledig kosteloos. Pas als u een kavel wint en koopt, betaalt u daarover 5% opgeld inclusief BTW.  Opgeld komt bovenop de kavelprijs.  Meer info.

Dit is naar aanleiding van de vele klachten over andere veilingsites waarbij men het risico loopt, na een adverteerproces, dat de kavels alsnog worden 'afgekeurd' , constant overboden wordt door de robot, hoge commissiekosten en er dus twijfels ontstaan over de deugdelijkheid van het veilingproces. 

Op deze manier probeert de Centjesveiling alle deelnemers tegemoet te komen en de 'lat' laag te houden door bijvoorbeeld het adverteren zoveel mogelijk te vereenvoudigen.

Kortom:   

Adverteren?

Stuur uw advertentie met tekst en foto's en naar: info@centjesveiling.nl  of  WhatsApp het naar:  06 51 90 50 33
 

Bieden?

Schrijft u zich in of log in op www.centjesveiling.nl, breng uw bod uit en sla uw slag!